Telecom VoIP – ISDN – ADSL

 

Voor de meeste bedrijven zijn supersnelle telefoon– en internetverbindingen zoals ADSL en ISDN niet meer weg te denken uit het bedrijfsproces. Sinds een aantal jaren is daar ook Voice over IP (VoIP) bij gekomen. Dit is een IT oplossing waarmee u uw internetverbinding gebruikt om te bellen. U kunt daarmee aanzienlijk op uw kosten besparen. Of VoIP voor uw bedrijf interessant is hangt sterk af van uw bedrijfsspecifieke situatie.
 

In het algemeen zijn de voordelen van een IP netwerk:

  • het kostenvoordeel
  • een efficiëntere communicatie
  • betere bereikbaarheid voor klanten en medewerkers
  • een betere beheersbaarheid van de infrastructuur
  • minder frustraties bij klanten en medewerkers
  • een communicatieplatform dat gemakkelijk uit te breiden is naar toekomstige oplossingen op het gebied van IP Telefonie, zoals videoconference en presence (statusinformatie van medewerkers)


SnoWi Telematica helpt haar klanten effectief te opereren. Op basis van de specifieke wensen van de opdrachtgever ontwerpt SnoWi Telematica een concept, waarin de nieuwste telecommunicatietechnologieën verwerkt zijn. Of het nu gaat om een eenvoudig communicatiemiddel of om een meer complexe situatie, SnoWi Telematica is in elke situatie thuis.

 

ICT is complex wij maken het helder

Telecom applicaties zoals geïntegreerde draadloze telefonie, geïntegreerde voicemail en dataoplossingen worden in samenspraak met de opdrachtgever gemaakt. SnoWi Telematica bekijkt de mogelijkheden op ICT-gebied, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen met de juiste middelen kunt realiseren. Naast de inventarisatie, het ontwerp, de installatie, het in bedrijf stellen en het aanbrengen van de juiste infrastructuur, is SnoWi Telematica ook de juiste partner voor preventief en correctief onderhoud.

 

Als KPN Top Partner kunnen wij voor u alle KPN-diensten en producten leveren en verzorgen zowel op vast als mobiel gebied en zowel voor de voice als de data diensten conform de eisen van KPN. Voor meer informatie over telecom en VoIP, bel 040 29 28 483 of u kunt ons mailen.

Projecten in beeld

  • AIRPORT EINDHOVEN

SnoWi Klantenservice

TEL: 085-0160002 (landelijk)

Bekabeling en ICT oplossing

Bekabeling voor brandsystemen

Brandmelderinstallaties moeten conform de NEN 2535 norm worden aangelegd. In deze norm staan de eisen waaraan bekabeling, het leidingnet en de aanleg moeten voldoen.... Lees meer...