<<<<<< terug naar systeembeheer

 

Systeembeheer Eindhoven

 

SnoWi Telematica is een IT bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in IT oplossingen.

 

Wij kunnen uw netwerk beheren op een manier die u prettig vindt. In overleg met u leveren wij de juiste aangepaste IT oplossing en het beheer daarvan. Heeft u ons alleen nodig bij problemen, of wilt u liever een systeembeheerder in Eindhoven één dag per week inhuren? Of wilt u graag éénmalig hulp op locatie?

Geen probleem! SnoWi Telematica helpt u graag, ook voor het volledige beheer van uw systemen.

 

ICT is complex wij maken het helder 

Samen met onze systeembeheerders en netwerkbeheerders uit Eindoven kunnen wij een aangepaste oplossing voor u ontwikkellen. Met onze on-site Support kunt u gebruikmaken van onze diensten bij u op locatie. Wij hebben ook een helpdesk die u 24 uur per dag telefonisch kan helpen bij IT vraagstukken.


Niet elk bedrijf heeft dezelfde behoeften als het gaat om service en onderhoud. Daarom bespreken wij dit graag met u om een gepaste oplossing te vinden. Voor meer informatie bel 040 29 28 483 of kunt u ons mailen.

SnoWi Klantenservice

TEL: 085-0160002 (landelijk)

Bekabeling en ICT oplossing

DÉ specialist voor ISDN & ADSL aansluiting

Met een aansluiting op het KPN netwerk beschikt u als ondernemer over een razendsnelle communicatie-infrastructuur. Maar ook over een groeiend aantal mogelijkheden en diensten. Om deze optimaal te... Lees meer...