<<<<<< Terug naar Server installeren, configureren en beheren

Windows Server 2008 installeren

 

Windows Server 2008

Microsoft Windows Server 2008 is de meest krachtige en meest geavanceerde Windows Server die ontworpen is voor de volgende generatie netwerken, toepassingen en webservices.

 

Met een Windows Server 2008 kunt u ontwikkelen, leveren en beheren van veelzijdige gebruikerservaring en toepassingen naar wens. Windows Server 2008 waarborgt een veilige infrastructuur voor het netwerk en vergroot de toegevoegde waarde en technologische efficiëntie binnen uw organisatie.

 

Windows Server 2008 bouwt voort op de serversuccessen uit het verleden met toevoeging van waardevolle nieuwe functionaliteiten en krachtige verbeteringen aan de basis van het besturingssysteem.

 

Nieuwe webtools voor Windows Service:

  • virtualisatietechnieken
  • optimalisering van de beveiliging
  • beheer toepassingen

 

Op deze manier wordt een solide fundament geleverd voor de infrastructuur van uw informatietechnologie en bespaart u tijd en geld. Voor meer informatie over Microsoft Windows Server 2008, bel 040 29 28 483 of u kunt ons mailen.

 

Bron:

Microsoft Windows Server 2008 installeren in EindhovenMicrosoft

 

SnoWi Klantenservice

TEL: 085-0160002 (landelijk)

Bekabeling en ICT oplossing

Systeembeheer & Netwerkbeheer

SnoWi Telematica wil de digitale wereld makkelijk en aantrekkelijk maken. Daarom willen ze graag u van dienst zijn bij het maken en ontwerpen van een geschikte oplossing voor uw digitale systeem op... Lees meer...