<<<<<< Terug naar Server installeren, configureren en beheren

 

 

Behoefte aan efficiënte en flexibele communicatiemogelijkheden?

Dan kunt u met behulp van Microsoft Exchange Server 2010 uw beheer eenvoudiger maken. U kunt hiermee uw communicatie beveiligen en uw gebruikers nieuwe mogelijkheden bieden voor mobiel werken.

 

De nieuwste versie van Microsoft Exchange Server 2010 helpt u bij het verbeteren van uw communicatie en samenwerking, terwijl u de kosten voor implementatie en beheer in de hand houdt. Daarbij voldoet u aan de wettelijke regelgeving. Exchange biedt diverse implementatiemogelijkheden, geïntegreerde bescherming tegen informatielekken en nieuwe functies voor het naleven van regels.

 

Flexibel en betrouwbaar

Exchange Server 2010 biedt u de flexibiliteit waarmee u uw implementatie kunt aanpassen aan de behoeften en veranderingen binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt het een eenvoudige manier om e-mail altijd beschikbaar te hebben voor uw gebruikers.

 

U kunt kiezen uit implementatie in uw eigen infrastructuur met Exchange Server 2010. Dit is een door Microsoft gehoste service met Exchange Online of een combinatie van beide. De activiteiten van Microsoft op het gebied van 'Software plus Services' biedt u de keuze tussen deze mogelijkheden, zonder dat uw gebruikers hier iets van merken.

 

Eerdere versies van Exchange Server boden al diverse opties voor opslag, variërend van traditioneel SAN (Storage Area Network) tot het goedkopere DAS (Direct Attached Storage. In de nieuwste versie resulteert de voortdurende innovatie van de Exchange-database in 50% verlaging van het aantal lees/schrijfoperaties ten opzichte van Exchange Server 2007. Dit biedt u een betere bescherming biedt tegen beschadiging van gegevens.

 

ICT is complex en wij maken het helder

SnoWi Telematica helpt u met het installeren en implementateren van Microsoft Exchange Server 2010 binnen uw organisatie. Samen met onze systeembeheerder bieden wij u een totaaloplossing op het gebied van ICT. Voor meer informatie over Microsoft Exchange Server 2010, bel 040 29 28 483 of u kunt mailen.

 

Bron:

Microsoft Exchange Server 2010 installeren met SnoWi Telematica EindhovenMicrosof

 

SnoWi Klantenservice

TEL: 085-0160002 (landelijk)

Bekabeling en ICT oplossing

DÉ specialist voor ISDN & ADSL aansluiting

Met een aansluiting op het KPN netwerk beschikt u als ondernemer over een razendsnelle communicatie-infrastructuur. Maar ook over een groeiend aantal mogelijkheden en diensten. Om deze optimaal te... Lees meer...

Systeembeheer & Netwerkbeheer

SnoWi Telematica wil de digitale wereld makkelijk en aantrekkelijk maken. Daarom willen ze graag u van dienst zijn bij het maken en ontwerpen van een geschikte oplossing voor uw digitale systeem op... Lees meer...