<<<<<< terug naar netwerkbeheer

 

Netwerkbeheer Eindhoven

 

SnoWi Telematica Eindhoven is een IT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in bekabeling en IT oplossingen. Netwerkbeheer is één van de belangerijkste onderdelen binnen ons bedrijf.

 

Wij kunnen uw netwerk beheren op een manier die bij u past. In overleg met u zorgen wij voor de juiste aangepaste IT oplossing en het beheer daarvan. Heeft u ons alleen nodig bij problemen of wilt u liever een netwerkbeheerder in Eindhoven één dag per week inhuren? Of wilt u graag éénmalig hulp op locatie? Geen probleem! SnoWi Telematica Eindhoven helpt u daarbij. Het is uiteraard ook mogelijk om alles door ons te laten beheren.

 

ICT is complex wij maken het helder

Samen met onze systeembeheerders en netwerkbeheerders uit Eindhoven kunnen wij een aangepaste oplossing voor u ontwikkellen. Met onze on-site Support kunt u gebruik maken van onze diensten bij u op locatie. Via onze helpdesk zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Zo kunnen wij u altijd helpen bij IT vraagstukken.

 

Niet elk bedrijf heeft dezelfde behoeften als het gaat om service en onderhoud. Daarom bespreken wij dit graag met u om een gepaste oplossing te vinden. Voor meer informatie bel
040 29 28 483 of kunt u ons mailen.

SnoWi Klantenservice

TEL: 085-0160002 (landelijk)

Bekabeling en ICT oplossing

DÉ specialist voor ISDN & ADSL aansluiting

Met een aansluiting op het KPN netwerk beschikt u als ondernemer over een razendsnelle communicatie-infrastructuur. Maar ook over een groeiend aantal mogelijkheden en diensten. Om deze optimaal te... Lees meer...