Bekabelingcertificering

 

Waarom een bekabelingcertificering?

De aangelegde bekabeling moet zonder enige afwijking goed kunnen functioneren. Het is belangrijk dat de bekabeling goed is aangelegd en geïnstalleerd. Daarom is het van belang dat de bekabeling getoetst en gecertificeerd wordt op de bekabelingnormen van TIA-568-B.


Wij kunnen alle bekabelingsystemen certificeren met een DTX1800 CableAnalyzer van Fluke Networks. Daarmee voldoet u aan de vereisten van de TIA-568-B-certificatie. Zo krijgt u sneller dan ooit garantie voor uw gestructureerde bekabeling. Deze snelheid gaat gepaard met een verhoogde nauwkeurigheid. De DTX is de enige onafhankelijke geverifieerde tester die door de TIA is goedgekeurd, en die de nauwkeurigheid van niveau IV levert en door Underwriters Laboratories Inc. is geclassificeerd als nauwkeurig.

 

SnoWi Telematica is u graag van dienst met advies over uw bekabeling en het certificeren van uw bekabelingsysteem. Voor meer informatie bel 085-0160002 of u kunt ons mailen.

Projecten in beeld

  • AIRPORT EINDHOVEN

SnoWi Klantenservice

TEL: 085-0160002 (landelijk)

Bekabeling en ICT oplossing

Systeembeheer & Netwerkbeheer

SnoWi Telematica wil de digitale wereld makkelijk en aantrekkelijk maken. Daarom willen ze graag u van dienst zijn bij het maken en ontwerpen van een geschikte oplossing voor uw digitale systeem op... Lees meer...